Menu

Függőágy.hu ☼ Függőágybolt

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Kosár

A kosár még üres. Tegyél bele egy szép függőágyat!

Függőszékek

FBRK_BOX_ID_215_TITLE

A függőszék előnye: egy pontról függeszthető, helytakarékos. A nappaliban, a teraszon vagy a kertben is tökéletes kikapcsolódást biztosít.

A ringatás jótékony hatása

Minden szülő a lehető legtöbbet és legjobbat szeretné megadni újszülött gyermekének. De vajon tudjuk-e, hogy mi az, ami ténylegesen segíti a kisbabánk fejlődését?

Édesanyja hasában a magzat sajátos ritmusvilágban él. Ezért olyan megnyugtató számára később minden ringó-ringató mozgás, ami erre a megszokott, belső ritmikára emlékezteti őt. A ringatás a leghatékonyabb módja a gyermekek megnyugtatásának, elaltatásának. Ez az ősi tapasztalaton alapuló tudás generációról generációra szállt, s ennek alapján készültek a bölcsők, vagy alakultak ki az altató dalok, ringatók.

Ez a mozgás az egyensúlyérzék fejlődésére is hatással van. A magzat egyensúlyérzéke a 10. héttől kezd kifejlődni, amit a hintázás elősegíthet. Éppen ezért már a várandósság idején is javasolt a napi kétszeri min. 5-10 perces, finom ringatózás (pl. függőágyban).

Amerikai gyerekgyógyászok megfigyelték, hogy a koraszülött babák sokkal jobban gyarapodnak, ha naponta háromszor fél órán át függőágyban hintáztatják őket. Sőt, Kolumbiában a koraszülött osztályokon a terápia részeként az inkubátorban is apró függőágyakban ringatóznak a babák. A ritmikus, hintázó mozgás a belső szorongásokat és félelmeket is oldja, megnyugtatja a kicsiket, függőágyban vagy függőszékben gyorsabban és könnyebben elalszanak. Ez különösen nagy segítség lehet pl. hasfájós babák esetén.

Ám nemcsak kisbabáknál, hanem iskoláskorú gyermekeknél is kedvező hatású a hintázás. E mozgásforma ugyanis segíthet megelőzni tanulási zavarok kialakulását is: minden olyan mozgássor, amelyik az idegrendszer egyensúlyozással kapcsolatos területeit ingerli, erősíti a gyermek koncenrációs készségét - ami különösen fontos az iskolai eredményesség szempontjából.

Kosár

A kosár még üres. Tegyél bele egy szép függőágyat!

Azonnali átvétel

A Függőágybolt címe: Budapest, Fehérvári út 31.

EZEN A HÉTEN (január 24-28-ig) CSAK ÜGYELET VAN, HÍVJ, MIELŐTT VÁSÁROLNI JÖNNÉL A FÜGGŐÁGYBOLTBA!

Térkép

Mobil: 06-70-6513160
Vonalas: 06-1-6174306
Email: info@fuggoagy.hu

Ingyenes szállítás

A házhoz szállítás Magyarország területén
50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, ez alatt pedig 1490Ft.

Függőágybolt

Magyarország egyetlen függőágyboltja Újbudán! Kézzel szőtt mexikói, brazil, kolumbiai, indonéz, függőágyak és függőszékek óriási választékban kaphatók. Próbáld ki és vidd haza, garantált a függőség! Kiegészítők: szúnyoghálók, esővédő ponyvák, hevederek, kötelek, csavarok, karabinerek állványok, babafüggőágyak...

Asztali verzió