Menu

Függőágy.hu ☼ Függőágybolt

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Kosár

A kosár még üres. Tegyél bele egy szép függőágyat!

Túrafüggőágyak

FBRK_BOX_ID_232_TITLE

A túrafüggőágyak kis méretűre összehajtható, nagyon könnyű, ugyanakkor nagy teherbírású függőágyak. Anyaguk ejtőernyőselyem., vagy hasonló műszálas textil. Pillanatok alatt elcsomagolhatóak. Választhat egy- vagy kétszemélyest, kisebbet vagy nagyot is. Szúnyoghálós és rovarriasztóval impregnált változatuk is kapható. Szabadban alváshoz nagyon fontos az alsó szigetelés!

FBRK_BOX_ID_236_TITLE

A Függőágybolt választékában ennél sokkal-sokkal több túrafüggőágy található, ez a fenti pár darab csak egy kis ízelítő. Íme a teljes lista, kattints ide!

Aktuális akciók, kedvezmények

 • A regisztrált törzsvásárlóink jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak a webáruházon keresztül. Ezt igazán érdemes kipróbálni. Ami kell hozzá: egy korábbi vásárlás az elmúlt 17 évben + regisztráció.
  Részletek itt.

  * a fenti kedvezményeket a listaárból lehet levonni, nem összevonhatóak (más akciókkal sem). Tehát ha van egy időszakos pl. 22%-os akció, akkor nem érdemes a diákkedvezményt igénybe venni :) És együtt a kettőt nem is lehet. Ám ha a törzsvásárlói kedvezményed az adott termékre csak 5%, akkor lehet, hogy jobban jársz ha diákigazolvánnyal jössz :))

 • Azonnali átvétel

  A Függőágybolt címe: Budapest, Fehérvári út 31.
  Nyitva majd a koronavírus veszélyhelyzet után leszünk. Addig a webshop üzemel!
  Térkép

  Mobil: 06-70-6513160
  Bolti vonalas: 06-1-6173785 mostanában ne hívd, nem vagyunk ott.
  Email: info@fuggoagy.hu

  Ingyenes szállítás

  A házhoz szállítás Magyarország területén
  10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, ez alatt pedig 1490Ft.

  Áprilisban hetente 2 alkalommal adjuk át a futárnak az összegyűlt rendelésket: kedden és csütörtökön. Ez minden olyan termékre vonatkozik, ami raktáron van. A dátummal megjelölt termékek esetében április végi szállítás várható, és az jön biztosan, amire április 14 előtt megrendelést kapunk. Rendelj bátran, de figyeld a raktárkészletet!

  Telefonos megrendelés

  Ha telefonon szeretnél megrendelést leadni, hívd a 06-70-6513160-ös számot nyitvatartási időben!

  Asztali verzió