Menu

Függőágy.hu ☼ Függőágybolt

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Magyarország egyetlen függőágy- és függőszék szaküzlete

Függőágybolt - Magyarország egyetlen függőágy, függőszék és babtábla szaküzlete

 

Vásárlási információk

A webshopban raktáron lévőnek jelzett termékek a Függőágyboltban azonnal átvehetőek.  Érdemes személyes átvétel esetén is megrendelni a kiválasztott terméket, különösen abban az esetben, ha a raktárkészlet információ szerint utolsó - vagy eleve egyetlen - darabról van szó.

A Függőágyboltban és a függőágy.hu-n bankkártyával is lehet fizetni.

A függőágyak, függőszékek, állványok, babahordozók importőre és forgalmazója, bankkártyás fizetés esetén az elfogadó: 

  • Telefon: 06-1-6173785

Online bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A megrendelést követően visszaigazolást küldünk, itt ellenőrizheti a kiválasztott termékeket. Amennyiben az e-mail nem érkezik meg, kérjük jelezze e-mailben vagy telefonon! Az online vagy telefonon megrendelt függőágyat az átvételétől számított 14 munkanapon belül - indok nélkül - visszaszolgáltathatja, a termék árát visszatérítjük. A termék visszaszolgáltatásának díját (pl. postai díj vagy utazási költség) és a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a vásárlónak kell állnia.

Elfogadott bankkártyák:

Szállítási feltételek

A szállítás Magyarország területén ingyenes 20 ezer forint feletti rendelés esetén. Ez alatt 990Ft.

Az utánvéttel, online bankkártyás fizetéssel, PayPal fizetéssel rendelt, raktáron lévő termékeket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a  futárcégnek. A kézbesítés az ezt követő munkanapon történik, általában a délelőtti órákban. Banki előre utalás esetén a vételár megérkezése után indul a fenti folyamat.

Ez természetesen azokra a termékekre, melyek raktáron vannak. 
 
Ha olyan terméket is rendel, ami épp nincs, alapesetben összevárjuk az egészet és egyben küldjük. 
 
A külföldi szállítás díja a csomag tömegétől függ, így akkor számoljuk ki, amikor a kosárban vannak a termékek és ki van választva a célország és a fizetési mód is. A külföldi szállítási idő a távolság függvényében általában 2-3-4-5-6 nap.
 

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

A terméket saját költségén küldje vissza a Függőágybolt címére (1117 Budapest, Fehérvári út 31.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A Függőágybolt követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a Függőágy Bt. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A részletes általános szerződési feltételeinket itt találja.

 

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

Függőágybolt 1117 Budapest Fehérvári út 31.

 

 

 
 

Kosár

A kosár még üres. Tegyen bele egy szép függőágyat!

Fizetés bankkártyával

Webshopunkban fizethet PayPalon keresztül és bankkártyával is. Gyors és biztonságos.

Elfogadott bankkártyák:

Elérhetőségeink

A Függőágybolt címe: Budapest, Fehérvári út 31.
Nyitva hétköznap 10-18 óráig.
Térkép

Bolti telefon: 06-1-6173785
Mobil: 06-30-9928600
Email: info@fuggoagy.hu

Szállítási információk

A házhoz szállítás Magyarország területén
20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, ez alatt pedig 990Ft..

Futárral szállítunk, 1-2 munkanap alatt.

Telefonos megrendelés

Ha telefonon szeretnél megrendelést leadni, hívd a 06-1-6173785-as számot nyitvatartási időben!

Asztali verzió