Maya Supreme

függőágy

Maya Supreme

függőágy

  • fekvőfelület hosszúsága: 220 cm
  • saját tömeg: 1,9 kg
  • szélesség: 300 cm
  • teherbírás: 400 kg
  • teljes hossz: 400 cm
Készleten a Függőágyboltban
Ingyenes házhozszállítás
59 900 Ft
Szín: vegyes színek
Termék leírása

Már csak 1 darab van belőle, most rendelj, ha idén szeretnél egy ilyen függőágyat!

A finom tapintású maya függőágyak Mexikó eldugott falvaiban készülnek, kézi munkával. Egy Maya Supreme függőágy 3200 méter szintetikus szálból áll, a szálvastagság 1 mm.

A hagyományos 'sprang' szövési technikának köszönhetően a függőágy tökéletesen felveszi a test alakját. A párhuzamos, de egymásba hurkolt szálak olyan felületet alkotnak, amely hosszanti irányban fix, keresztben rugalmas. A legnagyobb hőségben is szellős, kellemesen hűsít a szálak között átjáró levegő.

FONTOS:

  • A MAYA SUPREME függőágy UV-ÁLLÓ. Kint is használhatod, nem fog kifakulni. Ettől függettlenül, amikor nincs használatban, érdemes a vászontáskájában tárolni száraz helyen.
  • Mosd kézzel, 30 fokos vízben, szárítsd kilógatva szellős helyen.

Ajánlott kiegészítők

Hírek

Változott a törzsvásárlói kedvezményrendszer, a részleteket a blogban olvashatod.

Megérkezett a 2024-es Aqua Marina SUP kollekció, fantasztikus új dizájnnal, komoly fejlesztésekkel.

Már Packeta csomagpontra és Z-BOX-ba is kérheted a csomagod, viszont van méretkorlát, ezért függőszéket, függőfotelt, állványokat és supokat továbbra is futárral küldünk házhoz (hacsak nem jössz érte:)


A Függőágybolt címe: 1112 Budapest, Olt utca 10. (Elköltöztünk a Fehérvári útról.)

Mielőtt elindulnál, írj vagy hívj!   Fontos információ a függőágyakkal kapcsolatban: a legtöbb függőágy és függőszék NEM tartalmaz semmilyen kiegészítőt a felszereléshez. Amelyik mégis igen (egyes túracuccok), ott feltüntettük.

Ez is fontos, a csomagokkal kapcsolatban: a megrendelt termékeket (hacsak nincs gyárilag dobozuk, de ez ritka) igyekszünk újra (és újra)felhasznált csomagolóanyagba tenni, így találkozhatsz cipősdobozzal, legó készlet dobozával, turmixgép dobozával stb, de belül a hőn áhított függőágy lesz :) 

Ha nincs határozott elképzelésed, vagy még nem döntöttél, esetleg egyiket-másikat kipróbálnád, akkor is várunk, és nagyon szívesen segítünk a választásban.